Bota

Lajme te ndryshme nga bota e sipermarrjes
Facebook arrin 2 miliarde perdorues mujor

Facebook arrin 2 miliarde perdorues mujor

nga Anisa Bejko 05.07.2017 01:24 0 Komente

Trembedhjete vjet pas nisjes dhe me pak se pese vjet pas goditjes se 1 miliarde, Facebook tani ka 2 miliarde perdorues aktive mujore.

"Po marrim nje madhesi ku vlen te marrim nje veshtrim te kujdesshem se cilat jane te gjitha gjerat qe mund te bejme per te bere mediat sociale forcen me pozitive per me te miren e mundshme", tha shefi i produktit ne Facebook Chris Cox ne nje interviste.

Facebook deshiron qe njerezit ta festojne kete arritje me nje video te personalizuar "Good Adds Up" qe perdoruesit mund te bejne dhe te shperndajne. Kjo video do te shfaqet per cdo perdorues gjate diteve te ardhshme ne News Feed ose ne facebook.com/goodaddsup.

Nderkohe, Mark Zuckerberg e luajti mire me kete mesazh te shkurter njoftimi : "Po bejme perparim ne lidhjen e botes, dhe tani le ta afrojme boten me prane. Eshte nje nder te jesh ne kete rrugetim me ju."

0 Komente deri tani

Hyr ne bisede

Njoftim Logohuni qe te mund te komentoni ne kete artikull.